Pedi főz...

La Fiorentina

Jó magyar férfiember természetesen nem éri be a rákokkal ezért még az előzőleg leírt ráknyárs mellé úgy döntöttünk veszünk valami szép marhahúst is egyfajta előételként, amit csak úgy hirtelen megsütünk, kicsit pihentetjük, majd felcsíkozzuk és mindenki tud belőle enni egy kis darabot. Nézegettük a pultban, hogy mit is lenne érdemes grillezni, aztán találomra kivettünk egy kb. 50 dkg-os csontos húst, amire az volt ráírva Bistecca alla Fiorentina. Valami rémlett, mintha valami útikönyvben már hallottunk volna róla, de akkor még nem sejtettük semmit. A hús elfogyasztása után lettünk hívők, és hát mondanom sem kell a rákokat elhagytuk, és másnap erre építettük a vacsorát.

bistecca-fiorentina-McPig.jpg

(tovább…)

Grillezett toszkán ráknyárs

Kicsit rendhagyó a recept leírás, mert nem a blogra készült, de annyira jól sikerült, hogy mindenkinek ki kell próbálni. A múlt héten Toszkánában sikerült eltölteni egy csodálatos hetet, és hát a kultúra mellett (Firenze, Pisa) – a csapat nem hazudtolta meg önmagát- a kulináris élményekre fókuszáltunk leginkább.

DSCN2842.jpg

(tovább…)

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!